Avís legal

Avís legal

Informació legal i acceptació

Aquesta web està gestionada per l’Associació Catalana d’Anàlisi Transaccional – ACAT amb domicili a Barcelona, ​​carrer Gran Via de les Corts Catalanes, 671 08013 Barcelona amb el CIF G61836565 i correu electrònic acat@acat.cat; societat inscrita a Barcelona en el registre d’entitats de la Generalitat de Catalunya, el 10 d’octubre 1984 amb el núm 7.111, a la secció 1a del registre d’associacions.

Associació Catalana d’Anàlisi Transaccional – ACAT
Gran Via, 671 – 08013 Barcelona
CIF G61836565

Aquesta pàgina web ha estat creada per l’Associació Catalana d’Anàlisi Transaccional amb caràcter informatiu i per a ús personal. El seu objectiu principal és proporcionar informació sobre l’anàlisi transaccional i sobre la associació i els seus serveis. La utilització de la pàgina web atribueix la condició d’Usuari i implica ACCEPTAR i conèixer les condicions i termes d’ús contingudes en ella. La informació mostrada en la pàgina web està subjecta a actualització contínua, l’Usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal cada vegada que vulgui accedir a les informacions contingudes en el Website, ja que les mateixes poden haver sigut modificades.

Drets de còpia

Tots els drets reservats pel seu titular, tots els textos, imatges, gràfics, arxius de so, arxius d’animació, arxius de vídeo i la seva instal·lació en aquesta web estan subjectes a dret de còpia i a altres tipus de protecció de la propietat intel·lectual. Queda prohibida la còpia per a ús comercial o distribució. També queda prohibida la modificació o utilització en altres llocs. Aquest lloc conté imatges que estan subjectes al dret de còpia de tercers.