Blog

Presentació de la nova web

Benvinguts a la web, tinc el plaer de donar-vos la benvinguda a ACAT. Espero que trobareu en la nostra pàgina web la informació que busqueu o cas d’interessar-vos contacteu a través del correu amb nosaltres per si podem respondre allò que ens plantegeu.

ACAT va ser fundada el 1984 i forma part de la Coordinadora Espanyola de Anàlisi Transaccional. El mes d’octubre del 2013 ha estat escollida la nova junta directiva de la qual formo part com a presidenta.

En aquests temps de grans canvis entenem que la utilitat de l’Anàlisi Transaccional és major, si tal cosa es possible, i per tant tenim com objectiu donar-ne a conèixer la teoria i aplicacions pràctiques en els camps clínics, organitzacionals, educatiu i de creixement personal a través de la formació, seminaris i participació en congressos. Anirem donant les oportunes informacions a través de la present pàgina web.

Com a primer objectiu ens hem proposat ampliar la base d’associats, donant a conèixer ACAT per així poder integrar a tots els professionals que utilitzen, o desitgin conèixer i aplicar l’Anàlisi Transaccional; ensems a les persones interessades en millorar les seves relacions interpersonals, potenciant ACAT com a associació referent en l’Anàlisi Transaccional dins l’àmbit de Catalunya.

Mercè Sáez
Presidenta de la ACAT