Blog

Presentació de la nova web

Benvinguts a l’Associació Catalana d’Anàlisi Transaccional. Tinc el plaer de donar-vos la benvinguda a la nova web de l’ACAT; espero que hi trobareu la informació que busqueu i que us resulti interessant.  

En aquests temps de grans canvis entenem que la utilitat de l’Anàlisi Transaccional és més gran i, per tant, tenim com a objectiu donar-ne a conèixer la teoria i les aplicacions pràctiques en els camps clínic, organitzacional, educatiu i de creixement personal, a través de la formació, seminaris i participació en congressos que l’ACAT ofereix i dels quals anirem donant les informacions oportunes a través d’aquesta pàgina web.

Convidem a tots els professionals que utilitzen o desitgin conèixer i aplicar l’Anàlisi Transaccional en la seva pràctica professional i a les persones interessades en millorar les seves relacions interpersonals a acostar-se i/o associar-se a la ACAT, que és l’associació de referència de l’AT dins de l’àmbit de Catalunya.

Per contactar amb nosaltres, podeu escriure al correu de l’ACAT (acat@acat.cat)  per fer-nos arribar els vostres comentaris o qualsevol altre tema que sigui del vostre interès.

Mercè Sáez
Presidenta de la ACAT