Sobre ACAT

“L’ Anàlisi Transaccional, una opció de millora per a la comunicació i les relacions interpersonals”

Història

L’Associació Catalana d’Anàlisi Transaccional – ACAT – és una associació sense ànim de lucre que neix el 1984 a Catalunya, amb l’objectiu de fomentar la investigació i difondre, desenvolupar i facilitar el coneixement i la pràctica de l’Anàlisi Transaccional a Catalunya, des d’una perspectiva ètica i democràtica.

Junta de l'ACAT

Composta per: Mercè Sáez (presidenta), Núria Bagés (secretària), Olga Fernández de la Fuente (tresorera), Mercè Moreno (vocal formació), Julián Jiménez (vocal tecnologia) Silvia Ortega (vocal xarxes socials).

Coordinadora

L’Associació Catalana d’Anàlisi Transaccional (ACAT) és membre de la Coordinadora Espanyola d’Anàlisi Transaccional (CEAT).

Difondre l’aplicació de l’Anàlisi Transaccional en tots els camps en què la seva aplicació pugui afavorir un augment del benestar personal i social, des del psicològic, que li és propi, fins al pedagògic, social, medicoassistencial, organitzacional i legal.

Fomentar, desenvolupar i protegir el coneixement i l’aplicació pràctica de l’Anàlisi Transaccional, tant en la teoria individual com en la social.

Facilitar a les persones créixer en el desenvolupament del seu potencial, triar d’una manera eficaç la seva pròpia resposta enfront de la incertesa, experimentar la satisfacció de viure i assolir les metes que elles mateixes estableixin.

Els Valors de l’Anàlisi Transaccional es fonamenten en:

Autoestima: Les persones tenen potencial per canviar i ser feliços. Si jo estic bé, tots estem una mica millor.

Autonomia: Les persones són autònomes i lliures. Jo soc responsable de les meves pròpies emocions, actituds i comportaments.

Autenticitat: Les persones poden mostrar-se de forma espontània i establir relacions satisfactòries amb el seu entorn personal, social i professional. Expresso els meus desitjos, necessitats i opinions de manera assertiva i respectuosa amb els altres“.

Altruisme: Les persones es marquen metes i objectius. Treballo per desenvolupar la meva identitat i sentit de la vida a nivell personal i laboral“.

L’ Anàlisi Transaccional promou tots aquests valors en els seus àmbits d’actuació: salut, educació, desenvolupament personal i organització i defensa que…

Tots naixem bé, tots tenim potencial per desenvolupar-nos, canviar el que desitgem i ser cada dia millors i més feliços”.

Què opinen els nostres clients?

Vols més informació? Contacta amb nosaltres